La multi ani, mie!

31 octombrie 2010

O alta zi obisnuita.
E ciudat e sa te trezesti dimineata si sa fi asaltata de multe “La multi ani-uri” atat de false, incat dau pe dinafara…dar apreciez gestul. Putini oameni care ma cunosc cu adevarat mi-au spus un sincer “La multi ani”. Aceste cuvinte valoreaza mai mult decat orice cadou. Ma bucur, dar ma si intristez in acelasi timp ca a mai trecut un an si ca nu ma mai pot bucura de aceasta varsta la infinit. Am crescut o data cu timpul, iar timpul a crescut cu mine. Am suferit, am iubit, am ras, am plans, am avut clipe frumoase, am fost tradata, am fost data la o parte, am avut parte de reusite, dar si de esecuri…
Ma bucur ca nu m-am pierdut prin lumea asta nebuna si ca niciodata nu am incetat sa mai sper…
Ce imi doresc de ziua mea? Numai sanatate, intelegere si fericire. Cred ca acestea sunt cele mai importante…
Deci, La multi ani, mie!





5 comentarii:

AndreeEA spunea...

La multi ani, si sa dea Dumnezeu sa reusesti tot ce`ti propui in viata, sa ai parte de liniste sufleteasca si bucurii. Capul sus, e o noua zii :)

Nicoleta Alexandra spunea...

Multumesc frumos. Voi incerca :* >:D<

Andy Sid spunea...

un pe jumate` fals [pt. ca nu te cunosc] la multi ani!. stii, eu urasc zilele mele de nastere. mereu is trist, dar recunoscator pentru tot ce am, lucruri, oameni, ca respir etc. totusi, imi zic "multi au fost, putini mai sunt" [ani] haha.
uite, personal, gasesc forta sa mai traiesc o zi si sa am zambetul pe buze, datorita gandului "azi va fi si mai interesant ca ieri, voi cunoaste alta parte din mine de care nu stiam, sau un alt giumbusliuc al lui Doamne, Doamne." what the fuck, viata e un joc. spor la highscore si... fie ca toate visele sa ti se indeplineasca, inclusiv cel mai imposibil si mai aiurit.

Cretu spunea...

La multi ani... poate nu inseamna nimic de la un strain, dar avand in vedere ca iti citesc blogul, macar din politete sa o spun si eu. Iti doresc multa intelepciune si inspiratie.

Nicoleta Alexandra spunea...

@Andy Sid: Ma bucur si ma intrisez in acelasi timp ca a mai trecut un an. Multumesc, mai greu cu visele imposibile si aiurite.
@Cretu: Multumesc si apreciez gestul totusi.