Craciun fericit!

25 decembrie 2010


...mirosul de brad, aroma de portocala, scortisoara si vanilie ce ne inunda narile, cozonacii aurii, pufosi si uriasi, zgomot de clopotei, sunetul colindelor ce ne mangaie urechile anuntand o viata mai buna la care toti speram, urarile pe care fiecare in aceasta perioada ni le facem uitand cateodata ura ce ne-a legat tot anul, bradul impodobit ca in povestile de alta data, hartia lucioasa a cutiilor cu cadouri, furtuna alba, zgomotul copiilor care se joaca cu zapada, cina in famillie, sarutul din pragul casei, sentimentul cald ca esti iubit suficient de mult ca sa primesti un cadou, sufletele noastre ce doresc ca macar acum sa fie mai bune, mai iubitoare, mai atente, mai dornice de a trai, reuniunea cu cei dragi , asteptarea, iubirea, pacea, intelegerea, ruperea de lume, uitarea grijilor..
Sarbatoarea care ne face mai buni si mai putin egoisti , este timpul sa ne gandim la cei saraci si napastuiti, sa ne deschidem sufletul si inimile, sa fim mai buni unii cu altii, mai bucurosi si mai darnici.
Craciunul inseamna totul pentru mine. Nu il pot compara cu nimic. Este unic si mereu acelasi. Il astept in fiecare an. Vine si trece …
Va urez tuturor un Craciun minunat! Sarbatori ca in povesti alaturi de cei dragi si un An Nou mai bun!

7 comentarii:

Neagu Carolina spunea...

Un an nou fericit scumpa..:*

Nicoleta Alexandra spunea...

Multumesc la fel. :*

Mademoiselle spunea...

Sarbatori fericite !!

Nicoleta Alexandra spunea...

Si tie la fel!:*

Lavinia Dance spunea...

e frumos blog-ul tau!:)

Nicoleta Alexandra spunea...

Multumesc.

Jobove - Reus spunea...

I am a person considered offensive to society, nineteenth century tell a thousand views, I visited your blog and I love, a hug from Reus Catalonia and many thanks for visiting my blog, you are a very brave person.