Eu si Dumnezeu: Cea mai frumoasa conversatie purtata vreodata

08 august 2013




Eu: Doamne, pot sa-ti pun o intrebare?

Dumnezeu: Sigur

Eu: Promite-mi ca nu te vei supara...

Dumnezeu: Promit!

Eu: De ce ai ingaduit ca astazi sa mi se intample atatea lucruri?

Dumnezeu: Ce vrei sa spui?

Eu: Ei bine, astazi m-am trezit cam tarziu...

Dumnezeu: Asa...

Eu: Tocmai astazi, mi-a luat o vesnicie sa pornesc masina!

Dumnezeu: Bun...

Eu: La pranz, am comandat un sandwich, insa mi-au facut sandwich-ul gresit si a trebuit sa astept ceva timp pana am primit ce am dorit.

Dumnezeu: Hmm...

Eu: In drum spre casa, telefonul meu a murit chiar cand am raspuns apelului pe care-l primisem!

Dumnezeu: In regula...

Eu: Si una peste alta, cand am ajuns acasa nu doream decat sa-mi relaxez picioarele in noul aparat de masaj si relaxare. Dar nu functiona! Nimic nu a mers bine azi! De ce ai facut asta?

Dumnezeu:  Pai...ia sa vedem! In aceasta dimineata, Ingerul mortii a fost la capatul tau si a trebuit sa trimit pe unul dintre ingerii mei sa se bata cu el pentru viata ta. Te-am lasat sa dormi pana atunci.

Eu (umilit): Oh!

Dumnezeu: Nu am ingaduit ca masina ta sa porneasca repede, deoarece drumul pe care trebuia sa circuli era un sofer beat care te-ar fi lovit si accidentat foarte rau daca ai fi fost pe drum!

Eu: (rusinat): 

Dumnezeu: Prima persoana care ti-a facut astazi sandwich-ul avea o boala grava si nu am vrut sa iei boala, deoarece stiam ca nu-ti poti permite sa-ti pierzi locul de munca.

Eu(jenat): Ok

Dumnezeu: Telefonul tau a murit, deoarece persoana care te-a sunat avea de gand sa dea o marturie falsa despre ceea ce ai vorbit cu ea la telefon, astfel incat nu am ingaduit nici macar sa vorbesti cu ea, in asa fel incat sa fii acoperit.

Eu: Inteleg, Doamne...

Dumnezeu: Oh, cat despre acel aparat de masat picioarele, acesta avea un scurtcircuit care ar fi produs o avarie in seara asta, in casa ta. Nu cred ca ti-ai fi dorit sa stai in intuneric.

Eu: Of! Imi pare rau, Doamne!

Dumnezeu: Sa nu iti para rau, invata doar sa ai incredere in mine, in toate lucrurile care ti se intampla, fie ele bune sau rele!

Eu: Ma voi increde in Tine, Doamne!

Dumnezeu: Si nu te indoi niciodata, deoarece planul MEU pentru ziua ta este intotdeauna mai bun decat planul tau!

Eu: Nu ma voi indoi, Doamne! Si lasa-ma sa iti spun, Doamne, ca Iti multumesc pentru tot ceea ce ai ingaduit sa mi se intample azi.

Dumnezeu: Cu drag copile. A fost o zi in care, ca de obicei, am fost Parintele tau, iar EU ador sa am grija de copilasii mei!

Sursa aici

1 comentarii:

Anonim spunea...

Ce pacat ca mi s-a pierdut comentariul ce-l facusem!