Ma simt singura.

11 septembrie 2010

Oare de ce persoanele de la care astepti sa primesti mult mai mult te parasesc atunci cand ai cea mai mare nevoie? E aiurea, nu pot spune in cuvinte. Nimic nu imi mai poate aduce consolare; nici un cuvant, nici un lucru, nici o persoana. 
Uneori as vrea sa fiu nimic pentru nimeni...

9 comentarii:

BellaVanilla spunea...

Multi se confrunta cu ceea ce ai scris tu...:( dar daca te uiti bine in jurul tau, vei putea vedea cu siguranta macar o persoana care sa fie langa tine..

heartbreaker spunea...

pentru ca asa e lumea:) si eu am primit cele mai groaznice lovituri de la cele mai apropiate persoane de langa mine.eu mi-am poerdut increderea in ei..ei toti:)tu esti acolo pt ei si ei..:)...se fac ,ca ploua..da lasa..e ok

Colle spunea...

Pentru ca, persoanele care te astept sa fie langa tine, nu, ele nu vor fi, cauta-ti un prieten indepartat, unul cu care abia mai schimbi doua vorbe. El, te va ajuta mai mult.

Colle spunea...

astepti^

Unknown spunea...

just the way life is..

Anonim spunea...

din lucrurile acestea cred ca ar trebui sa invatam s anu facem si noi la fel :)

AndreeEA spunea...

Nu esti singura si niciodata nu vei fii. Cineva tot timpul va fii langa tine, singura problema este ca tu/noi nu vedem acea persoana.
Crede`ma,sunt momente in care si eu ma simt nu singura, foarte singura ... dar se gaseste cineva sa fie langa mine, chiar daca eu in momentul respectiv nu`mi dau seama.

Iar tu nu esti singura, uite cata lume te citeste si iti lasa comm`uri, asta e un semn ca cineva e alaturi de tine !

O zii frumoasa iti doresc >:D<

Madalina Dascalu spunea...

o seara si o noapte linistita iti doresc

. spunea...

consolare cautam fiecare cand suntem singuri....